Az AN Limited 2013-ban sikeres évet zárt a Montevideo Irodaparkban, több mint 1500 m2 irodaterület sikeres bérbeadásával.

A 2013-as év kifejezetten jól sikerült a cégünk számára, hiszen összesen több, mint 1500 m2-t sikerült bérbeadni a következő cégek számára:

– Transenergo

A Transenergo Hungary Kft. 2010 októberében lett bejegyezve és azóta is elektromos energia kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat.

Ezen idő alatt megszerezett tapasztalattal kívánják ügyfeleiket a legmagasabb színvonalon kiszolgálni. A jó partnerkapcsolatoknak, illetve szakembereik gyors ügyintézésének köszönhetően, egyedi, rugalmas szolgáltatást tudnak nyújtani partnereik számára.

-Medirex

A Medirex Zrt. több mint 25 éve a magyarországi egészségügyi gép-, műszerpiac egyik ismert szereplője. Multinacionális, egészségügyi készülékgyártók magyarországi kereskedelmi és szerviz képviseletét látja el. A cég tevékenységi köre Magyarország összes kórházára és egészségügyi intézetére kiterjed. Termékei és szolgáltatásai révén a társaság feladatkörébe tartozik a kórházak és klinikák osztályainak folyamatos, zökkenőmentes üzemeltetésének biztosítása.

További bérlők:
– Medflow
– BIOGENIC Egészségklub Kft
– CLC Hungary
– Emobility
– Data City
– SilverFlash
– Cenacom
– Adamsky
– Tax Revolution

Gratulálunk Hopka Attila, ügyvezetőnek!