2017-ben több, mint 2500 m2 irodaterületet adtunk bérbe a Montevideo Irodaparkban! – 2017

2017-es évben több új bérlővel sikerült megállapodni.
Több, mint 2500 m2-t sikerült bérbeadni a következő cégek számára:

– Saatchi & Saatchi:

A Saatchi & Saatchi egy brit multinacionális kommunikációs és reklámügynökségi hálózat, amely 76 országban 114 irodával és több mint 6500 alkalmazottal rendelkezik. 1970-ben alapították, és jelenleg Londonban van a központja.

-Axis:

Az Axis-t 1984-ben alapították, és a központunk a svédországi Lundban található. Körülbelül 4000 alkalmazottat foglalkoztatnak több mint 50 országban.

Több ezer technológiai és rendszerintegrációs partnerrel együttműködve elkötelezettek egy intelligensebb, biztonságosabb világ megteremtésében.

– Sysman Informatikai Zrt:

A 2002-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú Sysman Informatikai Zrt. fő profilja: nagyvállalati informatikai infrastruktúra tervezése, kialakítása, optimalizálása, valamint üzemeltetése.

– HungaroFlotta:

A Hungaro Flotta Kft. 100%-ban magyar tulajdonban álló cég, amely már a 2006-os alapításától kezdve aktív és meghatározó résztvevője a magyar és nemzetközi műszaki elektronikai termékek piacának.

-Budapay:

A BudaPay 2013-ban indult a pre paid kártyás piacon, és az első cég, amely Magyarországon valósította meg a forint devizakártya programot. A BudaPay volt az első forgalmazó, amely megkapta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyását, hogy hivatalos feltöltőkártyás forgalmazóként működjön.

További bérlők:
– Profession
– Immobrinner
– LevelNine
– Premier Logistic
– Sonten

Gratulálunk Hopka Attila, ügyvezetőnek!