FORWARDERS' PLÁZA
2045 Törökbálint, Tópark utca 3
Méret : m2
Ár : 6 - 7 EUR / m2 / hónap + ÁFA

Letöltés PDF formátumban

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Kiadó bútorozott vagy bútorozatlan A kategóriás irodahelyiségek 12nm-től 2500nm-ig, rugalmas bérleti feltételekkel. Étterem, berendezett tárgyalók és konferenciaterem állnak a bérlők rendelkezésére az épületben. 
A FORWARDERS’ PLAZA Iroda- és Raktárépület Törökbálint, Biatorbágy és Budaörs határán fekszik, az M1, M7 és az M0 –ás autópálya találkozásánál. A logisztikai szempontból egyedülálló komplexumot a West Gate Business Park (logisztikai, raktár és iroda központ), a Törökbálinti - tó és természetvédelmi területei, valamint az M1-es autópálya határolják. Kiemelt elhelyezkedése meghatározó szimbólum az M1-es autópályán közlekedők számára mind bécsi, mind pedig budapesti irányból, könnyű megközelíthetősége nem csak logisztikai, de gyakorlati szempontból is alkalmassá teszik arra, hogy cégek itt alakítsák ki központjukat.

LOKÁCIÓ 

Az M1, M7, M0 –ás autópályák, valamint a Törökbálinti - tó által határolt terület Magyarország egyik legelőnyösebb iroda és raktározási helyszínévé teszik a Törökbálint határában fekvő West Gate Business Parkot és Forwarders Plaza-t. Közlekedési és Logisztikai szempontból kiváló paraméterekkel rendelkezik úgy, hogy közben nem kell lemondani a főváros közelségéről sem. Budapesttől 15 percre, a LBudapest Airport 30 percre, és Bécstől is mindössze 120 percre fekszik. Vonzáskörzetébe tartozik többek között Székesfehérvár (30 perc), Veszprém (60 perc) és Tatabánya (30 perc) is.

PETER KOSARKA
BÉRBEADÁSI IGAZGATÓ
+36 70 623 5716

PETER.KOSARKA@ANLIMITED.NET